MONOLIT HOUSE

Detali

Contactati-ne

Phone: 0740.090.422 ; 0731.019.166

Fax: 0238.550.740

E-mail: monolithouse@yahoo.com

Scarile interioare sunt executate de asemenea din bustean masiv iar la modelele ce nu au spatiu sufficient de generous, aceste scari pot fi executate si din profile de lemn uscat si prelucrat, sau chiar pot fi trape.

Sc Monolit House executa aceste case in variant KIT ( proiect si documentatie de executie, structura de ziduri exterioare si interioare din lemn masiv si din semicalote, structura de sarpanta cu asteriala batuta fara invelitoare, preinstalatiile electrice si sanitare, structura si dusumele), KIT-ul va fi montat pe fundatia pusa la dispozitie de catre beneficiar.

  S.C. Monolit House pentru finalizarea caselor pune la dispozitie tamplaria din lemn stratificat, tip termopan de conceptie speciala care permite contragerea bustenilor din care este executat KIT-ul, de asemenea pune la dispozitie lambriurile si dusumelele necesare.

   Deasemenea executam conform documentatiei si variant “la cheie”, care cuprinde Kit-ul montat pe fundatia pusa la dispozitie, tamplaria( usi , ferestre), dusumea si lambriuri, instalatii electrice si sanitare, invelitoare pe asteriala.

   Sc. Monolit House executa de asemeneasi mobilier de gradina precum si foisoare si pergola dupa modelele proprii care dau o nota aparte zonei din vecinatatea casei.

  

2
1

Durata de executie a caselor difera in functie de proiectul ales si se situeaza intre 60 si 120 de zile de la data acceptarii comenzii. Iar montarea unei case dureaza aproximativ 2 saptamani pentru o casa de 100 m2.

Un nou stil de viata.